1664_apalife

Apa energizanta te vindeca

Corpul omenesc este alcatuit, la nastere, din apa in proportie de 97%. Treptat, cantitatea scade, ajungand pana la 65%, la oamenii foarte batrani. Prezenta apei in organism este vitala. Se stie ca fara hrana omul poate rezista cateva saptamani, dar fara apa doar cateva zile. Medicina, atat cea traditionala, cat si cea moderna, recomanda consumul a cel putin doi litri de apa pe zi. Marea majoritate a remediilor contin apa. Mai mult decat atat, apa este un remediu in sine. in special daca stii cum sa-i amplifici proprietatile.
APA ENERGIZATA iN PIRAMIDA
In urma cu patru milenii, egiptenii isi ingropau regii in piramide, folosind un ritual complex, care avea drept scop mumificarea corpurilor acestora. Cercetarile recente au aratat ca o parte importanta din efectul de conservare – valabil timp de milenii! – era datorat formei mormantului, aceea de piramida.
Experientele au revelat faptul ca, intr-o piramida cu dimensiunile proportionale cu cea a lui Kheops, cu laturile orientate dupa punctele cardinale, la doua treimi de varf si o treime de baza se produc fenomene extraordi nare. Substante care in mod normal se evapora, in piramida cristalizeaza, lamele de barbierit se ascut singure, mancarea nu se altereaza, iar apa… se energizeaza. Lungimile muchiilor si laturilor bazei piramidei in raport cu cantitatea de apa ce se doreste energizata sunt urmatoarele: 35 cm pentru un litru, 40 cm la 2 l, 45 cm la 3 l, 50 cm la 4 l, 55 cm la 5 l, 60 cm la 6 l si se poate continua cu calculele in acest fel, adaugand cate 5 cm pentru fiecare litru. Apa trebuie pusa in recipiente de sticla, ceramica sau lut ars, largi la gura. Acestea vor fi alese in asa fel incat distanta de la fundul vasului la suprafata apei sa depaseasca jumatate din inaltimea piramidei. Timpul de energizare este de aproximativ 24 de ore. Apa de piramida stimuleaza eliminarea toxinelor, activeaza si echilibreaza metabolismul, fortifica sistemul imunitar, dinamizeaza circulatia sanguina si incetineste procesele oxidative din organism. Este indicata pentru afectiuni renale, hepatice, pancreatice si pulmonare, boli cardiace sau cerebrovasculare, infectii si imbatranire precoce.
APA ARE MEMORIE SI SENTIMENTE
Cercetarile japonezului Masaru Emoto au aratat ca apa reactioneaza la gandurile fiintelor din jurul ei. Punand, pur si simplu, etichete pe esantioane de apa si inghe tand-o apoi pentru a cristaliza, a aratat ca forma cristalelor difera in functie de ce anume se scria pe eticheta. Cuvantul multumesc determina cristale frumoase si armonioase, in timp ce proasto! dadea nastere unei cristalizari disproportionate, cu un aspect respingator. Reactii semnificative au aparut si atunci cand apa a fost pusa in vecinatatea unei muzici clasice sau, dimpotriva, a unei muzici rock. Muzica rock facea apa sa cristalizeze atat de urat, incat aparea evidenta calitatea scazuta a acesteia. Avand in vedere fidelitatea cu care apa reactioneaza, putem sa spunem ca nu e de glumit cu ea. Nu o putem pacali. Si daca organismul uman este alcatuit intr-o proportie atat de mare din apa, cu atat mai mult este important ca aceasta sa fie cat mai curata, din toate punctele de vedere. Poti incarca astfel apa cu sugestii de care ai nevoie, scrise pe biletele de hartie. Acestea vor fi lipite, cu textul catre apa, pe peretii recipientului care trebuie sa fie din sticla. O eticheta pe care scrii: Sunt perfect sanatos si armonios, lipita pe sticla in care iti pastrezi apa de fiecare zi va face, in timp, minuni! Mai este importanta si starea pe care o ai cand scrii biletelul: trebuie sa fie convinsa si absolut pozitiva. Apa simte cand te indoiesti…
GENERATORUL DE APA VIE
Cercetari recente au dus la descoperirea unui filtru de apa energetic care are la baza functionarea cu ajutorul a 50.000 de nanoelectrozi magnetici amplasati in asa fel incat creeaza un camp magnetic hiperstructurat in spirala tripla. Acesta energizeaza si restructureaza apa, ii da proprietati antimicrobiene. Acest filtru se instaleaza pe teava de la robinet si transforma apa intr-o veritabila apa vie. Printre proprietatile ei se numara si protectia fata de radiatii, sporeste mobilitatea si imunitatea organismului, normalizeaza nivelul colesterolului, imbunatateste circulatia periferica, ajuta, in general, la vindecarea mai rapida a bolilor. Plantele cresc mai repede, microbii se depun mai greu pe obiectele spalate cu aceasta apa, masinile de spalat rufe si vase traiesc mai mult. Parul ramane mai matasos, celulele pielii sunt mai hidratate, batranetea este incetinita.
APA YIN SAU YANG
Cea mai simpla metoda de energizare a apei este pur si simplu amestecarea ei. Conteaza foarte mult sensul de rotatie in care o amesteci. Acesta are legatura cu cele doua tipuri fundamentale de energie din univers: yin si yang. Noapte si zi, rece si cald, electroni si nucleu, dispersie si contractie – aceste cupluri polare descriu absolut toate fenomenele care exista. Apa amestecata in sensul acelor de ceas este yin, in sens invers, este yang. Marea majoritate a bolilor sunt produse de dezechilibrele energetice de tip yin, de aceea apa energizata yang este cea mai bine primita de organism. Apa energizata astfel se obtine prin rotire in sens antiorar, dupa minimum 3-5 minute. Aduce vigoare si energie, elimina starile de oboseala si lene, creste acuitatea vizuala si da, in general, o stare de bine.
Nu are gust, culoare sau miros, nu poate fi definita, in jurul ei plutind o aura de mister. Apa nu este vitala pentru a supravietui, ci este insasi viata – Antoine de Sant Exupery

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *