Birth Experience Spiritual

BIRTH EXPERIENCE SPIRITUAL

 

 Birth Experience SpiritualBirth Experience Spiritual este un modul de pregatire pentru nastere sustinut de o moasa si un educator hypnobirthing, la care veti invata cum sa dobanditi libertatea si increderea de a naste cu blandete si caldura, asa cum corpul vostru stie sa o faca instinctiv de la natura.

Cu ajutorul respiratiei, relaxarii profunde, vizualizarii si uneltelor pe care veti invata sa le folositi  cu ajutorul Legii Celor 3 R & Hypnobirthing, veti reusi sa faceti din sarcina si nastere o experienta cu adevarat  spirituala.

In cadrul acestul modul, veti capata incredere in voi si va veti  desoperi puterea interioara de a va implini visul de a naste natural, dar si de a accepta ceea ce poate aparea ca si complicatie.

Cunoasterea si utilizarea puterii interioare  se afla in fiecare dintre noi.  Nu veti invata o reteta in cativa pasi pentru o nastere implinita, ci o filosofie de viata, utila in sarcina, relatii, nastere, ca si pentru tot restul vietii.

Ca mame, inainte de toate, dar si ca moasa si educator hypnobirthing & doula, recomandam tuturor gravidelor care cred in potentialul lor, care doresc sa experimenteze o altfel de viziune asupra corpului uman, asupra miracolului conceptiei si al nasterii, asupra vietii, sa isi hraneasca aceasta dorinta participand la Modulul Birth Experience Spiritual.

 

Vania LImban – Moasa independenta, Educator “Legea Celor 3R”, Consultant Tonifiere Perineu

Andreea Dascalu – Educator Prenatal Hypnobirthing , Doula

 

Inscriere la Receptie Active Family Center

021 222 97 57; 0753 072 902; office@activecenter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *