PAMPERS ART PROJECT EDUCCARE 2015

COPII PENTRU COPII

TASTE IT AND PASTE IT

 

PAMPERS ART PROJECT EDUCCARE 2015ACTIVE FAMILY CENTER impreuna cu ROXY & KIDS ART si ONG SANATATE PENTRU VIATA, te provoaca pe 2 aprilie,11:00-13:00, sa-ti aduci copilul, daca are intre 2-6 ani, la un atelier original de creativitate, educatie pentru sanatate si prietenie.

 

Copiii vor picta cu pasta de dinti colorata si vor descoperi intr-un mod deosebit cat este ea de importanta pentru sanatatea dintisorilor lor, dar si ce inseamna “daruieste si bucura-te”.

 

Fiecare copil care va participa la acest atelier va avea propria creatie cu care va pleca acasa, dar pentru ca vrem ca “daruieste si bucura-te” sa devina una dintre valorile parintilor si copiilor prezenti, cei mici vor face impreuna si o lucrare de arta colectiva, care va fi donata. Lucarea colectiva de la acest atelier va fi donata Asociatiei Invingem Autismul.

 

Contributie: 80 lei (materiele incluse). Daca aduci o prietenq + 1 copil, tu si prietena ta aveti un discount de 10%.

 

  1. COPII PENTRU COPII este un proiect al Active Family Center in parteneriat cu Roxy & Kids Art si ONG Sanatate Pentru Viata si urmeaza sa se desfasoare intr-un format de „atelier perpetuum”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *