1689_perisor

Parul podoaba ta

Nu exista femeie care sa nu-si doreasca un par superb, ca in reclame. Doar ca, pe masura ce inaintezi in varsta, productia de cheratina scade, deci si frumusetea podoabei tale capilare are de suferit, caci parul este alcatuit in principal din aceasta substanta.
Fii constienta ca intregul tau stil de viata este responsabil pentru modul in care iti arata parul, dar mai ales alimentatia. Fara elementele nutritive care-i asigura rezistenta si stralucirea, parul tau nu poate fi sanatos.
O INOVATIE UIMITOARE
Vino in ajutorul firelor de par slabite cu un produs revolutionar, premiat in Franta la Victoires de la Beauté 2010-2011. Se numeste Keratine Forte si a fost conceput de laboratoarele Biocyte. Produsul este, in primul rand, un supliment alimentar menit sa asigure organismului cheratina bioactiva pentru a hrani parul din interior. Are o compozitie identica cu a firelor de par, adica 18 aminoacizi plus mai multe substante nutritive. Rezultatele clinice ii confirma eficienta: dupa trei luni de folosire, creste rezistent a parului cu 30%, la fel si stralucirea si volumul, cu 75%. In cazul in care problema ta este caderea parului, afla ca Keratine Forte o stopeaza in proportie de 90%. Poti sa-ti doresti mai mult?
Ia doua capsule pe zi, in timpul mesei, cu un pahar mare de apa. Pentru rezultatele dorite, e recomandat sa urmezi tratamentul o perioada de trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *