1626_maieualb

Ramai mereu tanara

Multe din semnele imbatranirii cutanate sunt cauzate de lipsa acidului hialuronic din corp, element prezent in mod natural in unele tesuturi (cum sunt cartilajele si pielea), in perioada tineretii. Si are un rol bine definit: acela de a mentine hidratarea celulelor.
Cum isi indeplineste misiunea? Prin capacitatea de a capta apa si de a o retine in straturile cele mai profunde ale pielii. Imagineaza-ti ca acidul hialuronic actioneaza asemenea unui burete! Dar cu trecerea anilor, acesta devine din ce in ce mai redus cantitativ, dar si calitativ.
De aceea, la nivelul pielii se observa deshidratarea acesteia, lasarea conturului fetei, aparitia ridurilor…
SE MAI POATE FACE CEVA?
Din fericire da, si nu vorbim aici de masuri radicale. Pentru ca de acum operatiile estetice vor deveni istorie! Poti actiona din interior, suplimentand cantitatea de acid hialuronic de care are nevoie organismul. Descoperirea, recenta, a revolutionat medicina estetica, iar in prezent produsele pe baza de acid hialuronic au devenit prima optiune pentru persoanele care doresc sa dea timpul inapoi, dar in mod natural si absolut neinvaziv. Daca te numeri printre ele, te invitam in magazinele Plafar, unde te asteapta gama Biocyte, pe baza de acid hialuronic – o adevarata inovatie, cu rezultate mai mult decat spectaculoase.
CAPSULELE TINERETII
Hyaluronic Forte demonstreaza ca frumusetea vine din interior: sunt capsule ce contin 150 mg de acid hialuronic – practic cel mai mare dozaj existent, de origine vegetala, ce actioneaza in profunzime. Dau pielii un aspect plin, umplu ridurile, hidrateaza celulele in profunzime, exact ce trebuie ca sa stergi trecerea timpului de pe fata ta. Daca nu-ti vine sa crezi, afla ca a fost realizat un studiu clinic care a demonstrat ca dupa o luna de administrare a capsulelor, pielea este mai hidratata cu 27% si, in egala masura, mai elastica.
CUM LE IEI?
O capsula pe zi e suficienta, la micul dejun, cu un pahar mare de apa plata. Cura trebuie urmata trei luni, ca sa beneficiezi de rezultate pur si simplu senzationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *