Facebook_RCS_baschet1

Sport de echipa, in stil “corporate”

Romanian Corporate Sports este sistemul de competitii sportive care atrage angajatii marilor companii sa faca miscare

 

Sanatatea, miscarea si starea de bine merg mana in mana, iar acest aspect important nu trebuie neglijat pentru a ne bucura de viata din plin. Chiar daca avem mai mult sau mai putin timp liber este bine sa dedicam cateva ore pe saptamana miscarii. Facem sport, ne simtim mai bine, devenim mai eficienti in activitatile zilnice si, nu in ultimul rand, suntem mai fericiti!

 

Un impuls pentru a incepe primavara in forta vine de la Romanian Corporate Sports (RCS), cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe, adresat companiilor din Romania. Inscrierile pentru echipele care vor adopte acest trend de a face sport in stil “corporate” sunt deschise pentru 10 discipline sportive.

RCS_baschet    RCS_echipa baschet   RCS_echipa1   RCS_echipa2

“Este o invitatie la miscare pe care am adresat-o inca de acum sapte ani companiilor din Romania, prin organizarea primului turneu de tenis. Apoi s-au adaugat si alte sporturi: fotbal, baschet, tenis de masa, golf, ciclism, bowling, biliard, darts, karting, dar si caiac, o noutate in acest an. Echipele se bucura de provocarea sportiva, dar si de un pachet complex de beneficii. Acesta include: arbitraj profesionist, asistenta medicala, bauturi sportive, dar si premii, in special pentru echipele campioane”, ne-a explicat Paul Amfim, managerul proiectului Romanian Corporate Sports, coordonat de MPG.

 

Cei mai multi manageri de pe scena romaneasca a afacerilor iubesc sportul si folosesc cu succes rezultatele activitatii fizice si in cariera lor. Au ales sa aplice aceasta reteta simpla si angajatilor lor. Asadar, invitatia la miscare este acceptata anual de zeci de echipe ale companiilor mari si mijlocii din tara noastra, care au accesat pachetele de beneficii oferite de RCS.

RCS_fotbal   RCS_Tenis masa   RCS_Tenis masa1   RCS_Tenis   RCS_Tenis1

“Ne place sa facem miscare, sa socializam. Important este faptul ca suntem impreuna si in afara orelor de program. Momente frumoase au fost multe”, a apreciat Andrei Sulyok, directorul general al Lindab Romania, care a participat alaturi de echipa sa la campionatele sportive destinate amatorilor de sport.

 

Startul la miscare se da din luna martie, iar a doua runda de campionate are loc in toamna. Inscrierile au fost deschise inca din decembrie, iar doritorii trebuie sa se grabeasca pentru ca mai sunt doar cateva locuri disponibile. Asadar, iata o ocazie buna de a descoperi ce sporturi prefera colegii de serviciu, de a-i mobiliza in echipe si de a intra in campionatele RCS care functioneaza de minune ca un team building sportiv.

Start Riders Club Riders Club_2

“Eu sustin ideea sportului si a exercitiului fizic. Cred ca infiintarea unei competitii pentru corporatisti e o idee buna”, ne-a declarat fost atleta Oana Pantelimon, care incurajeaza angajatii companiilor sa faca sport in timpul liber.

 

Toate detaliile despre sporturile destinate echipelor din cadrul companiilor pot fi gasite pe www.corporatesports.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *