Banner_Plafar_335 x152

Surprinde momentele BEAUTYish cu MINERALIUM Dead Sea!

București, 4 iunie 2014 – Sezonul acesta se poartă frumusețea. Și pentru că frumusețea se vede mai bine cu Prestigio, MINERALIUM Dead Sea și Prestigio te invită în luna iunie să descoperi momentele BEAUTYish. În perioada 4-30 iunie 2014, MINERALIUM Dead Sea și Prestigio organizează o tombolă, cu premii oferite de Prestigio, la care pot participa toți clienții care cumpără produse MINERALIUM Dead Sea din magazinele Plafar.

În concurs se pot înscrie toate persoanele care achiziționează produse MINERALIUM Dead Sea din rețeaua de magazine Plafar în perioada 4-30 iunie 2014, indiferent de valoarea acestora. Mecanismul înscrierii este simplu: pentru a intra în tragerea  la sorți, tot ce trebuie să faci este să trimiți un SMS la 1869 care să conțină numărul bonului fiscal, locația magazinului Plafar, data de achizitie și numele tau. Premiile puse în joc pentru cumpărăturile din magazinele Plafar sunt: 1x tabletă 5785 Prestigio, 1x smartphone 3400 white Prestigio și 2x căști BT Prestigio.

Tableta Prestigio este o tabletă elegantă, cu un design modern, procesor Quard Core. Tableta redă imaginea clară pe un ecran de 7,85 inch și are încorporate 2 camere video. Memorie internă este 8 GB, putând fi externalizată la 32 GB. Portul micro-HDMI te ajută să conectezi tableta la televizor, având avantajul unei vederi cinematografice. Smartphone Prestigio  are un procesor de 1,2 GHz și sistem Android 4.2 Jelly Bean de operare. MultiPhone 3400 DUO oferă acces la o lume de aplicații cu cele mai recente jocuri HD de calitate, muzică, filme și accesarea rapidă a rețelelor sociale. Căștile BT Prestigio, elegante și pline de culoare îi vor mulțumi, cu siguranță, până și pe cei mai pretențioși iubitori de gadgeturi. Sunt ușor de utilizat, fiind utile atât pentru laptop și tabletă, cât și pentru smartphone.

Extragerea câștigătorilor tombolei desfășurate în magazinele Plafar se va face între 1-5 iulie 2014, iar câștigătorii vor fi anunțați începând cu data de 6 iulie și vor fi informați cu privire la modalitatea de a intra în posesia premiilor.

Frumusețea se vede mai bine cu Prestigio. Fii în trend cu MINERALIUM Dead Sea și Prestigio!

***

Despre MINERALIUM Dead Sea

Produsele MINERALIUM Dead Sea au fost lansate pe piața din România în anul 2012, misiunea brandului fiind aceea de a stabili un nou standard în estetica feminină. MINERALIUM Dead Sea a creat o linie de produse ce combină beneficiile mineralelor de la Marea Moartă cu ingredientele active Sederma. Produsele conțin toate mineralele și compușii găsiți în Marea Moartă, fiind îmbogățite cu extracte de plante care conțin substanțe nutritive esențiale, precum vitamine și uleiuri cu calități antioxidante. Produsele cosmetice MINERALIUM Dead Sea sunt potrivite pentru toate tipurile de ten și nu conțin parabeni sau alergeni.

In funcție de gamă, produsele se adresează câte unui tip de piele: Gama HydraSource (destinată tuturor tipurilor de ten); Gama Matte&Clear (destinată tenului mixt și gras); Gama Youth Source (produse antiaging); Gama Mineral Therapy (produse pentru îngrijirea corporală). Produsele MINERALIUM Dead Sea sunt disponibile în reteaua magazinelor PLAFAR atât în București cat și în țară sau pot fi achiziționate online prin shop-ul online:  www.mineralium.ro

Despre Prestigio

Prestigio®  este un brand in continua dezvoltare, prezent in peste 85 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. De mai bine de zece ani Prestigio ofera produse electronice de calitate superioara cu tehnologii inovatoare si design elegant la preturi competitive. Prestigio. The Art of High-Tech este sloganul companiei si misiunea este simpla: sa oferim consumatorilor produse care sa le faca viata mai usoara si mai placuta, indiferent daca vorbim de afaceri sau activitati de zi cu zi. Din 2011, Prestigio este lider in Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI la GPS-uri si se situeaza in top 3 branduri de tablete PC. Pentru mai multe informatii despre Prestigio, vizitati siteul: www.prestigio.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *