Topeste celulita

Majoritatea femeilor sunt nemultumite de aspectul lor fizic si un procent insemnat, de aproximativ 80%, au de-a face cu problema celulitei, de-a lungul vietii. Afectiunea este deosebit de complexa si are atat cauze interne, cat si externe. In prima categorie intra circulatia deficitara, acumularea de toxine in tesuturi, retentia de apa si unele dezechilibre hormonale cu exces de estrogen. La cauzele externe poti bifa lipsa miscarii, statul exagerat in picioare sau in sezut si un stil alimentar deficitar. De aceea, atunci cand te hotarasti sa incepi lupta pentru o piele neteda, trebuie sa actionezi concomitent pe mai multe planuri.
TRATEAZ-O NATURAL
Sa faci sport si sa te hranesti sanatos, cu multe fructe si legume proaspete sunt doi pasi importanti in acest demers. In egala masura, un tratament corporal eficient si de incredere este la fel de necesar. Dr. Organic se aliaza cu tine si intra in lupta impotriva celulitei cu Lotiunea anticelulitica cu laptisor de matca. De ce a ales acest ingredient?
Pentru ca laptisorul de matca furnizeaza aminoacizi esentiali, care sunt ingredientele de baza ale colagenului, element indispensabil pentru mentinerea fermitatii pielii, prin sustinerea tesutului conjunctiv al acesteia. In plus, datorita capacitatii de a sprijini repararea tesuturilor, se considera ca laptisorul de matca contribuie la incetinirea procesului de imbatranire, imbunatatind textura si tonusul pielii. Prin abundenta de vitamine si minerale continute, laptisorul de matca hraneste si revitalizeaza pielea, fiind un component ideal pentru produsele cosmetice si de ingrijire a pielii. Include multe oligominerale, cum sunt: sulf, zinc, mangan si fier, dar si numeroase vitamine, inclusiv pe cele ale grupei B, esentiale pentru frumusetea pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *